Kajak kvällar, sommaren 2015
I dag var första kajak kvällen, mening är att det ska bli paddling nästa varje onsdag framöver. Jag satte upp lappar på anslagstavlorna här på skäggenäs om paddling. Ett av målen med dessa onsdags paddlingar är att fler ska komma ut med sina kajaker. Naturligtvis kan jag också visa paddlingsteknik och säkerhet, men det är att paddla som är största målet.
Vi träffas på Enerevets badplats 18:30 och håller på till 20:00.

Första onsdagen var vi totalt 7 paddlare, några totalt nybörjare och några mycket erfarna. Så det blev genomgång av hur man paddlar och lite styrtag. Nästa gång blir det nog att vi paddlar iväg en kortare runda.

Andra onsdagen var vi totalt 6 paddlare. Vi paddlade en runda runt långö och sedan tillbaka till Enerevet. Det blev en stilla och lugn paddling i bra väder.

Tredje onsdagen kunde jag inte vara med men de var 4 paddlare som tog en runda upp i Rocknebyå, fram till hängbron.

Fjärde onsdagen hade jag haft ont i ryggen i mer än en vecka så jag vågade inte paddla, men det var 5 paddlare som gav sig av ut på havet.

Detta projekt blev inte så bra, jag kunde bara vara med tre gånger på grund av att jag hade ont i ryggen. Och så var det inte så många som var med. Får se vad jag gör nästa år...

Några av oss som var med andra onsdagen.

Fjärde onsdagen när jag inte kunde vara med på grund av ryggen.